NNAS

Navigatie Cursussen

Het vermogen om goed te kunnen navigeren op verschillende terreinen is een noodzakelijke vaardigheid voor alle liefhebbers van het buitenleven. Dit omvat deelnemers aan een breed scala aan activiteiten, bijvoorbeeld: (incidentele) wandelaars, trail-renners, orienteers en avontuur-racers. We moeten allemaal ergens beginnen en het met succes voltooien van een cursus is een geweldige manier om vertrouwen en persoonlijke vaardigheid in de outdoors te krijgen.

Young Ascents biedt momenteel de volgende curssuen aan:

  • Brons Navigator Award

Dit omvat een tweedaagse dag cursus inclusief een beeordeling aan het eind. Tijdens deze cursus leert u alles over navigatie in de heuvels waarbij je gebruikt maakt van paden, tracks en andere lineaire kenmerken als ook de basis interpretatie van een kaart en het werken met het kompas. (maximal 8 personen per groep).

  • Zilver Navigator Award

Dit is een tweedaagse intermediate dag cursus inclusief beoordeling aan het eind. Kandidaten leren het plannen en volgen van routes in de bergen, buiten de paden om, gebruik maken van het kompas en andere geschikte navigatie technieken. (maximal 8 personen per groep). Deze curusus is bedoeld / geschikt voor diegenen met enkele ervaing in navigatie on paden en tracks in de heuvels en bergen die graag hun kennis willen uitbreiden en verdiepen.

Volledige details van de Brons-syllabus en de Zilver-syllabus zijn te vinden op: https://nnas.org.uk/