1.JPG

Aankomende Dag Wandelingen

Beschikbaar om te boeken op specifieke dagen, met een maximaal aantal van 6 personen per wandeling.

Of u nu een individu, een groep vrienden/familie of een organisatie bent die een team building dag wilt, bekijk de routes en zie welke geschikt is voor uzelf  en reserveer uw plaats op onze website.

*Toekomstige datums worden hier en op Facebook geplaatst. Neem contact op als u al een groep en een datum in gedachten hebt

Learn more and reserve your place.

Towards Bearnagh.jpg

Privé Begeleiding

Young Ascents wil een aangename en lonende ervaring bieden voor iedereen die met ons wandelt. Om dit mogelijk te maken is grondige communicatie voorafgaand aan de wandeling essentieel, om ervoor te zorgen dat we het beste tegemoet kunnen komen aan uw behoefte en zodat u goed voorbereid en op de hoogte bent van wat u kan verwachten.

Find out more about Private Guiding.

Navigational courses

Navigatie Cursussen

Het vermogen om goed te kunnen navigeren op verschillende terreinen is een noodzakelijke vaardigheid voor alle liefhebbers van het buitenleven. Dit omvat deelnemers aan een breed scala aan activiteiten, bijvoorbeeld: (incidentele) wandelaars, trail-renners, orienteers en avontuur-racers. We moeten allemaal ergens beginnen en het met succes voltooien van een cursus is een geweldige manier om vertrouwen en persoonlijke vaardigheid in de outdoors te krijgen.

*Zaterdag 5 en Zondag 6 oktober 2019 - Brons Navigator Award

*Zaterdag 15 en Zondag 16 februari 2020 - Zilver Navigator Award

Learn more about our NNAS accreditation and Navigator Award

About Us.JPG

Onze Doel

Te helpen om anderen - van alle leeftijden en niveaus - veilig en verantwoordelijk van de outdoors te genieten. We hopen anderen te helpen de positieve effecten van outdooractiviteiten op hun welzijn te ervaren en hun vaardigheden, kennis en vertrouwen in deze omgevingen te ontwikkelen.

View towards Carauntoohill, Coomloughra Horseshoe.JPG

Prijzen en excursie opties

Of u nu veilig door prachtige bergachtige landschappen wilt worden geleid of uw vertrouwen in de navigatie op beginner- of gemiddeld niveau wilt verbeteren, wij hebben opties voor u.

Bel ons of stuur ons een bericht, we horen graag van u.

Ervaringen

“After walking up Slieve Donard many times from Bloody Bridge, I wanted to learn more Mourne walks but I wasn't confident enough to go on my own. Lesley took me on a new route in the area of Hen Mountain and had good knowledge of the local plants and wildlife. She was great company and went at my pace. I would highly recommend a hike with Lesley and I look forward to future trips with her.”

Jackie, Co. Antrim, februari 2019

“Great walk, well paced. Our guide, Lesley, was very knowledgeable and patient. Will definitely utilise her expertise and experience again when we return to the beautiful Mournes.”

David, mei 2018