Prijzen en Excursie Opties.

Privé Begeleiding – £150 / dag

Dit is beschikbaar voor individuen, paren of kleine groepen tot een maximum van 6 personen. 

Neem simpelweg contact met ons op om uw idee te bespreken. We zullen met u samenwerken om een route te plannen die het meest geschikt is voor u en voldoet aan uw verwachting en wensen. Bij het plannen houden we rekening met de praktische overwegingen als toegankelijkheid en weersverwachting. 

Privé Instructie in Navigatie / 2 Daags-Expeditie 

Dit is beschikbaar voor paren of kleine groepen tot een maximum van 6 personen.  Om te overleggen, neem simpelweg contact met ons op en in overleg zullen we een geschikte route plannen die voldoet aan al uw verwachtigingen en wensen. 

Prijs voor deze boekingen zal met klanten worden overeengekomen zodra de specificaties en details  zijn vastgesteld. 

Dagtochten - £ 25 / persoon

Deze zijn beschikbaar voor maximaal 6 personen per wandeling.

Routes worden vooraf door Young Ascents bepaald en op *bepaalde data gehouden. Routesamenvattingen geven een duidelijke samenvatting van de afstand, hoogtemeters en de duur van elke wandeling, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten en kunnen overwegen of ze de geschikte fitness hebben om veilig van de voorgestelde routes te genieten voordat ze een boeking maken.

*Deze routes kunnen soms onderhevig zijn aan veranderingen als gevolg van de weersverwachting

NNAS-cursussen -

Bronze Navigator (tweedaagse cursus/ 12 uren) - £ 80 / persoon

Silver Navigator (tweedaagse cursus/ 12 uren)- £ 100 / persoon

Het gekozen niveau moet het niveau zijn dat het beste past bij uw bestaande vaardigheden of ervaring. Cursussen worden in het Engels gegeven en de maximale cursus grootte is 8 studenten.

De Brons-cursus is het meest geschikt voor beginners met weinig of geen navigatie ervaring en de Zilver-cursus is een tussenliggende (intermediate) cursus, beter geschikt voor degenen die al enige ervaring hebben en een basisniveau van navigatie.

Een matig niveau van fitness is vereist, omdat deze cursussen buiten cursussen zijn waarbij deelnemers tijd spenderen in de bergen.  

Volledige details van de Brons-syllabus en de Zilver-syllabus zijn te vinden op: https://nnas.org.uk/ 

Voor alle Young Ascents-pakketten is de volledige betaling vereist op het moment van reservering. Declaratieformulieren zullen vervolgens naar de deelnemers worden verstuurd en dienen te  worden ingevuld, ondertekend en teruggestuurd via e-mailbijlage om de plaats te bevestigen. Alle deelnemers dienen de relevante kit-lijsten te lezen, die te vinden zijn op onze pagina ‘Nuttige informatie’ en ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn uitgerust voor de geplande activiteiten.